avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie comisie de cenzori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie comisie de cenzori

Cei trei membri ai comisiei de cenzori si-au dat demisia din cauza faptului că nu puteau suporta presiunea presedintelui comitetului executiv. Ulterior, presedintele comitetului executiv nu a convocat adunarea generala pentru a alege un cenzor sau o comisie de cenzori (asa după cum prevede legea) ci a angajat -cu de la sine putere, fara aprobarea adunării generale- un cenzor extern, mentionand ca nu vrea sa fie controlat de persoane din cadrul blocului. Locatarii sant revoltati si cauta solutii de rezolvare a problemei.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:19, 27 Septembrie 2013
Daca la nivelul asociatiei de proprietari,membrii proprietari nu reusesc sa determine proprietarul mandatat provizoriu sa reprezinte interesele asociatiei de proprietari si a membrilor acesteia,este o problema majora
Daca amiabil nu solutionati sesizati serviciul de specialitate din primarie,subliniati inclusiv motivul demisiei in bloc a comisiei de cenzori
Locatarii pot convoca adunarea generala in care pot reorganiza asociatia, inclusiv schimbarea presedintelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie de proprietari mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua. Din motive personale vreau sa-mi dau demisia din functia de presedinte de asociatie de locatari . In acest sens am afisat un convocator de ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)