avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Aprobari / acte necesare promotie cu premii in bani.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Aprobari / acte necesare promotie cu premii in bani.

Buna ziua,

Doresc ca la un numar de achizitii ale produsului meu, sa ofer un premiu in bani celui de-al 100-lea 1000-lea 2000-lea etc client care-mi achizitioneaza produsul. Premiile nu se acorda pe baza unei extrageri, ci se stie de dinainte al catelea client va castiga.

Ce legi trebuie sa am in vedere pentru asa ceva? O pot cataloga drept loterie publicitara?

Absolut orice informatie e binevenita.

Alte discuții în legătură

Realizarea unei extrageri la sorti. Andreilp Andreilp Buna, Doresc sa realizez urmatoarele: detin un continut electronic (soft de calculator) postat pe internet care se poate prelua (downloada) contra unei sume ... (vezi toată discuția)
Campanie promotionala. premiile sunt sau nu deductibile Andreilp Andreilp Buna ziua, Doresc sa realizez o campanie promotionala care in linii mari se desfasoare in felul urmator: - clientii achizitioneaza produsele mele - eu ... (vezi toată discuția)
Concurs magazin alimentar danielconstantin danielconstantin Buna ziua! Sunt contabil la o societate ce practica comertul cu amanuntul in 3 magazine alimentare. In cadrul societatii s-a hotarat practicarea unui concurs ... (vezi toată discuția)