avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Realizarea unei extrageri la sorti.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Realizarea unei extrageri la sorti.

Buna,

Doresc sa realizez urmatoarele: detin un continut electronic (soft de calculator) postat pe internet care se poate prelua (downloada) contra unei sume infime de bani. As dori ca la atingerea unui numar predefinit de persoane care achizitioneaza acest soft, sa realizez o extragere la sorti prin care sa ofer ca premiu un procent din castigul inregistrat in urma vanzarii softului, iar acest lucru sa se intample la mai multe nivele atinse (ex: 100, 1000, 10.000 achizitii ale softului).

Acum ce vreau sa va intreb este daca se poate face acest lucru? Cui ma pot adresa in privinta aceasta? Ce legi trebuie sa am in vedere? Ce procent revine statului din premiul oferit? Sunt anumite taxe ce se achita pentru realizarea unei astfel de extrageri?

Multumesc

Andrei M.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2012
Andreilp, utilizator

Alte discuții în legătură

Organizarea unei loterii publicitare. Andreilp Andreilp Detin un produs electronic (soft de calculator) postat pe internet, care poate fi achizitionat de oricine (la nivel international) si vreau ca dupa vanzarea ... (vezi toată discuția)
Aprobari / acte necesare promotie cu premii in bani. Andreilp Andreilp Buna ziua, Doresc ca la un numar de achizitii ale produsului meu, sa ofer un premiu in bani celui de-al 100-lea 1000-lea 2000-lea etc client care-mi ... (vezi toată discuția)
Loterie publicitara Andreilp Andreilp Buna ziua, Doresc sa organizez o loterie publicitara, si as dori ca in fiecare saptamna sa realizez mai multe extrageri. Premiile oferite fiind in bani, ... (vezi toată discuția)