avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract casa de pensii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract casa de pensii

Buna ziua
am infiintat PFA cu data de 18-06-2012,si nu am reusit sa inchei un contract cu casa de pensii pana la 01-07, iar acum sunt plimbata intre finante si casa de pensii.
ce ma sfatuiti sa fac?la finante mi s-a spus ca incheie contracte cu firmele infiintate dupa 01-07,casa de pensii ca au predat tot la finante si nu au metodologia.sunt prinsa intrun cerc din care nustiu sa ies cu rezultate favorabile.va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme la cas adela_ontica adela_ontica Buna ziua. Din anul 2009 lucrez in baza unui contract de agentie .Din 2009 pana in data de 30-06-2012 mi-am platit singura toate contributiile la care am fost ... (vezi toată discuția)
Pensie indice de corectie Jino_Marius Jino_Marius Buna Seara! Momentan indeplinesc conditiile pentru a iesi la pensie si am aflat de la cineva ca de la 1 iulie se va modifica indicele de corectie pentru ca ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credit + restante! ranedo ranedo Am contractat un credit Descoperit Autorizat de Cont in valoare de 5.000 Euro.In anul 2010 .Am transformatcreditul in lei,de comun acord cu banca si ... (vezi toată discuția)