avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CALCULAREA ZILELOR DE CONCEDIU DE ODIHNA/LUNA?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CALCULAREA ZILELOR DE CONCEDIU DE ODIHNA/LUNA?

Buna ziua,
Vreau sa stiu cate zile de concediu de odihna mi se acorda ,dc am 25 de zile pe an?Eu mi-am dat demisia pe 6.01.09 si imi incetez activitatea pe 20.01.09.La servici ,de la Resurse Umane mi s-a comunicat ca beneficiez de o singura zi.Dupa calculele mele imi ies 2 zile de concediu....poate imi scapa ceva,nu stiu.Tocmai de aceea apelez la dumneavoastra.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 9 Ianuarie 2009
poate va scapa ceva....;)
luna ianuarie fiind nelucrata in intregime, ei considera ca aveti doar 1 zi.
daca sunteti sigura ca aveti dreptul la 25 pe an, impartiti 25 la 12 si trageti concluzia...
multumesc pt raspuns:)tot ca ei o sa fie..1sg zi voi avea
vanda85 a scris:

Buna ziua,
Vreau sa stiu cate zile de concediu de odihna mi se acorda ,dc am 25 de zile pe an?Eu mi-am dat demisia pe 6.01.09 si imi incetez activitatea pe 20.01.09.La servici ,de la Resurse Umane mi s-a comunicat ca beneficiez de o singura zi.Dupa calculele mele imi ies 2 zile de concediu....poate imi scapa ceva,nu stiu.Tocmai de aceea apelez la dumneavoastra.

Va multumesc.

daca faceti o socoteala simpla, reiese ca aveti dreptul la 1 zi de c.o. ......... (25 / 365) x 20 = 1, 37 zile ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa concediu de crestere copil? Viorel-Gabriel Viorel-Gabriel Buna ziua. Am nevoie de o solutie legala cu privire la o problema privind concediul de odihna.Sunt bugetar,in cadrul MAI, din 2003, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la concediu in primul an de munca? nicolaem nicolaem buna, sunt proastpat angajat la o firma (de 2 luni) as dori sa aflu in ce modalitata pot sa imi iau cateva zile libere, eventual concediu. exista o regula ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna inainte de demisie mihaela vasilescu mihaela vasilescu cu data de 15 mai intentionez sa imi dau demisia dar inainte imi iau concediu de odihna 10 zile.Eu as mai beneficia doar de 4 zile de concediu aferente ... (vezi toată discuția)