avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intarziere pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intarziere pensie alimentara

Buna seara as dori sa stiu o informatie ,fosta sotie a inaintat un dosar pentru ca am ramas in urma cu plata pensiei alimentare ce se poate intampla?Ea mi-a spus ca avocatul iar fi spus ca in termen de 30 de zile sa platesc toata suma restanta pana acum.Eu deja am inceput sa-i trimit bani dar este suma care o datorez la luna nu toata suma,ea spune ca trebuie sa trimit toata suma sa-si retraga plangerea.Astept raspuns!!!! multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:16, 10 Iulie 2012
Ba da, puteti dovedi ( daca veti fi chemat la politie) cu acele chitante cat ati platit pana acum, mai dovediti ca o perioada nu ati avut venituri.
Creditele nu au legatura cu pensia, dar daca le veti plati dvs, puteti cere o cota majorata la partaj.
buna seara,dar vreau sa stiu daca ei i sa dat vreo hartie ceva sa-mi dovedeasca ca a inaintat dosarul pt ca nu am vazut nimic doar vorbe ce le spune ea ,ce document ar trebui sa aiba ea din urma la plangerea care spune ca a facuto?multumesc
Probabil ca are un nr de inregistrare. Cand veti fi invitat la sectie, veti sti sigur ca v-a facut plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pensie alimentara mihaliscenco mihaliscenco Buna! Am o nelamurire, daca nu stiu suma care reprezinta pensia alimentara neplatita pot deschide proces impotriva fostului sot? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie almentara mancipri mancipri care este incadrarea juridica a abandonului de familie ? (vezi toată discuția)
Abandon in familie radubogdanfree radubogdanfree Ce perioada de timp trebuie sa treaca pentru a intra in incidenta alin. a) din art. 305. din Codul Penal, privind abandonul familiei??????1 zi? 2? o ... (vezi toată discuția)