avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general compensare in valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

compensare in valuta

Buna ziua,
as vrea sa stiu care este procedura pentru efectuarea unei compensari in valuta. Societatea noastra are primite facturi in valuta de la acest furnizor, dar de asemenea are si emise catre acesta. Noi nu putem emite compensari in valuta, de aceea as avea nevoie de mai multe detalii despre acest lucru.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:06, 9 Iulie 2012
Puteti sa faceti un PV de compensare. Totusi mare grija la inregistrarea contabila : functie de data PV, trebuie sa inregistrati diferente favorabile sau nefavorabile de curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie vatamanescu dumitra vatamanescu dumitra Buna ziua , am si eu o intrebare, conform noului plan de conturi ce se inregistreaza in debitul si creditul contului\"409\"? (vezi toată discuția)
Garanție de participare și garanție de bună execuție: care este diferența dintre ele și care sunt operațiile contabile care se fac la plata din cont? ionela11 ionela11 Buna ziua, Care este diferenta intre garantia de participare la o licitatie si garantia de buna executie? Care sunt operatiile contabile care se fac la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura de avans mirelaisofia mirelaisofia Cum sa inregistrez o factura de avans (servicii)pana la sosirea facturii definitive? Va multumesc (vezi toată discuția)