avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma plasare munca in strainatate care nu isi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma plasare munca in strainatate care nu isi respecta contractul

Buna seara.Va rog frumos sa ma indrumati si sa imi dati un sfat in problema cu care ma confrunt.In data de 27.02.2012 am incheiat un contract de mediere cu o firma din orasul in care locuiesc,pt a pleca in strainatate la munca.In data de 30.06.2012 am semnat un contract de munca cu firma respectiva,ca fiind angajata aici in tara,dar nici in ziua de azi nu am fost trimisa in Italia(tara in care trebuia sa plec)sau macar sa pot lucra aici in tara.Patronul firmei se eschiveaza,ma tot amina de 3 luni de zile voi pleca,ba chiar de 1 saptamina nu mai raspunde la telefon.Mentionez ca am platit 165 euro comision si 105 euro biletul pt transport pina Italia.In acesta situatie se mai ala inca 13 persoane si nu stim ce ar trebui sa facem ca sa ne recuperam banii.Mai mentionez ca eu in baza cuvintului si asigurarii verbale a patronului firmei de plasare de munca mi-am dat demisia de la locul de munca ocupat anterior in data de 14.04.2012,iar acum sufar si pt faptul ca nu am bani si ma simt foarte rau psihic deoarece cred ca am fost inselata cu buna stiinta.
Am facut un mic rezumat,am incercat sa nu umplu foarte mult cu detaliile destul de neplacute.
In speranta ca voi gasi un ajutor,multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
Toate cele bune!
Emilia Popa

Alte discuții în legătură

Doresc o lamurire! gili_gilda gili_gilda buna, am o problema mai delicata timp de 9 luni am activat in cadrul unei firme pe un post platit cu salariul fix+bonusare lunara aprobata de catre seful ... (vezi toată discuția)
Mai avem dreptul la demnitate ca si clienți ai unui magazin, ori ba? Cristina I. Cristina I. Buna seara. Nu știu exact unde se încadrează următoarea întrebare, așa ca ma rezum sa relatez faptele, cat pot de obiectiv: ies in seara aceasta cu ... (vezi toată discuția)
Contractul de adaptare profesionala shobo187 shobo187 Salut, Am si eu o problema in ceea ce priveste Contractul de adaptare profesionala. M-am angajat acum o luna la un call center si am semnat cu contract de ... (vezi toată discuția)