avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cai de comunicatie si retele stradale
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cai de comunicatie si retele stradale

buna seara

drumurile de exploatare infintate pe timpul C.A.P.-ului care au ramas si dupa desfintarea C.A.P.-ului fac parte din retelele stradale, caile de comunicatie prevazute de art.5 din L.18/1991?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:54, 10 Iulie 2012
Multe din drumurile de exploatare au făcut parte din terenuri care au fost retrocedate proprietarilor. de drept. Multe din aceste drumuri nu au mai fost folosite, nemaifiind de utilitate publică, trecere care se realizează prin hotărâre de consiliu local, .trecând în proprietatea privată a UAT. În M.O , a fost publicat inventarul bunurilor care aparţin judeţelor respective,(a municipiului, oraşelor şi comunelor respective). inventar care a fost completat sau modificat. Hotărârea 1352-2001 privind atestarea domeniului public, a fost publicată în M.O 634-2002 si a mai fost modificată şi completată prin hotărâri asemănătoare.
Puteţi consulta o asemenea listă şi vedeţi dacă drumul de exploatare care vă interesează este trecut ca domeniu public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de acces lungu ilie lungu ilie Buna ziua Daca drumul de exploatare infintat pe vremea C.A.P.-ului s-a pastrat si astazi pe fisa de punere in posesie al proprietarilor este trecut ca drum ... (vezi toată discuția)
Avize montare firma luminoasa Ileana567 Ileana567 Poate cineva sa-mi spuna, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine avizele necesare montarii unei firme luminoase pentru un salon de ... (vezi toată discuția)
Procedura trecerii din public in privat nahilia nahilia Buna seara, Am o nelamurire cu privire la trecerea unui bun din domeniul public in cel privat al unei comune. Exista o hotarare de Consiliu local. Mai ... (vezi toată discuția)