avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cai de acces
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cai de acces

Buna ziua
Daca drumul de exploatare infintat pe vremea C.A.P.-ului s-a pastrat si astazi pe fisa de punere in posesie al proprietarilor este trecut ca drum de exploatare si tot odata limita intre extravilan si intravilan suprafata acestuia nu a fost inclus in suprafata restituita proprietarilor, prin hotarare de consiliu local nu a fost trecut in proprietatea privata a U.A.T in acest caz acest drum ce statut are, face parte din caile de comunicatie, adica din domeniul public?
Va multumim.

Alte discuții în legătură

Cai de comunicatie si retele stradale lungu ilie lungu ilie buna seara drumurile de exploatare infintate pe timpul C.A.P.-ului care au ramas si dupa desfintarea C.A.P.-ului fac parte din retelele stradale, caile de ... (vezi toată discuția)
Drum de exploatare agricola teren intravilan???? florinmihai68_42 florinmihai68_42 am un teren care pe o latura are un drum marcat in acte ca DE.Ce fel de drum este acesta ?Poate fi trecut terenul in intravilan si obtine autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Drumuri bodo francisc bodo francisc Buna seara Retelele de drumuri din interiorul unei localitati sant proprietatea localitatii respective? Pe Fisa de punere in posesie al unui proprietar ... (vezi toată discuția)