avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă drumuri
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

drumuri

Buna seara

Retelele de drumuri din interiorul unei localitati sant proprietatea localitatii respective?
Pe Fisa de punere in posesie al unui proprietar daca este configurat un drum acel proprietar are dreptul sa inchida prin ingradire acest drum, adica sa desfinteze drumul pe bunul lui plac?

Prin ingradirea drumului (inchiderea lui) savarseste infractiunea de tulburare de posesie prevazut de L.247 art.70 alin.(4) ?

Un drum deschis de C.A.P. in anul 1961 mentinut prin Hotararea Comisiei Judetene de Fond Funciar din anul 1991 configurat pe toate fisele de punerea in posesie al proprietarilor pe a caror terenuri a trecut drumul, a putut fi inchis in virtutea vreunei legi de proprietarii terenului pe care s-a deschis drumul?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cai de comunicatie si retele stradale lungu ilie lungu ilie buna seara drumurile de exploatare infintate pe timpul C.A.P.-ului care au ramas si dupa desfintarea C.A.P.-ului fac parte din retelele stradale, caile de ... (vezi toată discuția)
Cai de acces lungu ilie lungu ilie Buna ziua Daca drumul de exploatare infintat pe vremea C.A.P.-ului s-a pastrat si astazi pe fisa de punere in posesie al proprietarilor este trecut ca drum ... (vezi toată discuția)
Este tulburare de posesie ?? adrian_mercan adrian_mercan Buna ziua. Locuiesc in mediu rural, unde am ca \"vecini \" o familie ce au drept de servitute a unui drum care trece prin proprietatea mea. Pentru a fi ... (vezi toată discuția)