avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cod cpv incomplet...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cod cpv incomplet...

Buna seara,

Nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema ...
In cadrul unei documentatii de atribuire nepostata pe SEAP, dar este o achizitie pe fonduri europene...am gresit codul CPV...39522530 ...l-am trecut fara extensie...Mentionez ca aceasta clasa are doar extensia 1, adica 39522530-1 (reprezinta corturi)...ce sa fac acum?? sper ca nu se anuleza licitatia ...
Am dat anunt in ziar...pe site-ul finantatorului...am incheiat contractul ...
Ce ma sfatuiti sa fac??
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 19:39, 10 Iulie 2012
nu este o eroare majoara in conditiile in care sigur din anuntul publicat si din documentatie rezulta explicit care este obiectul contractului. o problema ar fi fost daca prin omiterea acelei extensii s-ar fi indicat un alt obiect al achizitiei iar din anunt si invitatie nu ar rezulta care este acel obiect, or o situatie de acest tip este aproape imposibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul pentru asigurarea utilitatilor unui obiectiv irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Cum se procedeaza pentru achizitia unui contract de lucrari pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica ptr. un sistem de canalizare si statie epurare ... (vezi toată discuția)
Anunt de participare vs. cerere de oferta melcsy melcsy care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta? (vezi toată discuția)
Bilete de avion..... lia19. lia19. Buna ziua.Va rog,daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Lucrez la o institutie publica .In luna octombrie ,o parte dintr salariati trebuie sa ... (vezi toată discuția)