avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este legal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este legal?

Buna ziua sunt jucator profesionist la pariuri sportive ceea ce nu le convine caselor de pariuri si asa ca mi au inchis contul.
Intrebarea mea este daca folosesc contul si cardul de debit a unui prieten cu ingaduinta lui este legal sa ma joc in locul lui?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:04, 10 Iulie 2012
daca nu ai facut nimic de natura sa prejudicieze casale poti sa joci pe contul lui, dar el primeste banutii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara,în urma cu câteva zile mi-a fost blocat contul de ... George20000 George20000 Buna seara,în urma cu câteva zile mi-a fost blocat contul de paysafe card pe care îl foloseam pentru depuneri la pariuri sportive online. Cel mai probabil ... (vezi toată discuția)