avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice NR si NCS
Discuție deschisă în Achiziţii publice

NR si NCS

Cine initiaza NR si NCS, de catre cine trebuie semnate? Ce lege reglementeaza aceste probleme?
Cel mai recent răspuns: adytym , utilizator 19:19, 29 Mai 2013
Autoritatea contracatnta la solicitarea facuta!OG 34/2006 si HG 925/2006
..vezi si Legea 10/1995
iar daca se justifica NCS in conformitate cu prevederile art. 122 lit i din OUG 34/2006, se incheiere act aditional la contract...atentie ca NCS nu se compenseaza cu NR la valoarea contractului
"NCS nu se compenseaza cu NR la valoarea contractului" - Va rog , sa-mi spuneti ce lege reglementeaza aceasta problema.

Avem interpretarea Comisiei Europene la o intrebare adresata de ANRAMP pe aceasta tema.Se gaseste pe site-ul ANRMAP - info point - puncte de vedere - interpretarea comisiei - suplimentarea de lucrari.

Alte discuții în legătură

Acte aditionale SEHRAZAT SEHRAZAT Urmare incheierii unui contract de lucrari din surse de finantare europene si contributie proprie din buget local,au aparut ulterior lucrari suplimentare ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu energie andreeaz andreeaz am un contract de lucrari-alimentare cu apa. tb sa racordez la energie electrica gospodaria de apa si forajul. alimentarea cu energie electrica o pot face cu ... (vezi toată discuția)
Produse-achizitii publice pincag pincag Daca s-a facut licitatie pe un anumit tip de produs, apoi este necesara suplimentarea produselor, care este solutia din moment ce pe baza unui act aditional ... (vezi toată discuția)