avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ORDIN Nr. 445 din 30 iunie 2009 ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ORDIN Nr. 445 din 30 iunie 2009 ANPC

Buna ziua,

Tocmai am primit mail de la ANPC cum ca firma pentru care am depus reclamatie a fost sanctionata cu amenda, dar ca suma nu poate fi comunicata in baza acestui ordin ORDIN Nr. 445 din 30 iunie 2009.
Este adevarata informatia pentru ca in Anexa 3 a ordinului mentionat se spune ca 5. Valoarea totala a amenzilor aplicate se poate comunica?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:51, 10 Iulie 2012
Anexa 2, nu Anexa 3.
Valoarea totala se refera la suma tuturor amenzilor aplicate de ANPC intr-o anumita perioada de timp, nu la amenda/amenzile aplicate unui anumit agent economic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpc are obligatia sa-mi comunice sanctiunea impusa operatorului economic? morty morty Buna ziua, Am cumparat un produs expirat de o saptamana dintr-un hypermarket, am facut sesizare a 2 zi la Anpc si am primit solutionare de la ei ca s-a ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Informarea consumatorilor privind agentii economici care nu respecta legea Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu La o solicitare privind nominalizarea agentilor economici care nu respecta legea protectia consumatorilor a spus ca in conf cu art. 6 din Legea nr. 544/2001 ... (vezi toată discuția)