buna ziua. in urma cu multi ani am fugit din locuinta conjugala, eu si fetita mea (1 an), datorita faptului ca ma sotul meu ma batea crunt. la scurt timp m_a gasit si mi_a luat copilul, m_a amenintat ca daca vin dupa copil ma omoara. de atunci au trecut 13 ani, fetita are 14 acum. mi_a fost frica sa ma intorc, de atunci nu am mai avut nici un contact. acum am intalnit pe cineva care ma merita si as dori sa oficializam relatia, sa ne casatorim. este posibil sa fi divortat fara ca eu sa stiu, in conditiile in care domiciliul meu din buletin nu coincide cu cel adevarat, adica nu am avut cum sau unde sa primesc o citatie? si daca da, cum pot afla acest lucru fara sa fac drumul pana in comuna respectiva (nu de alta, dar la tara asa e, orice faci stie tot satul...) ?
Da, puteti adresa aceasta intrebare la starea civila deoarece acestia va pot raspunde exact.
Daca figurati ca fiind casatorita va trebui sa deschideti divortul.
este posibil ca sotul sa fi introdus actiunea de divort iar citarea sa o fi facut prin publicitate datorita faptului ca nu a putut sa va gaseasca, iar domiciliul era necunoscut. Puteti afla aceste informatii numai la instanta judecatoreasca unde ati avut ultimul domiciliul comun. Puteti incerca sa solicitati aceste informatii si la telefon sa va identifice dupa nume, dar e cam greu avand in vedere ca nu stiti o data sau un numar de dosar.
Divort fara acte
eu_lexia
Buna ziua. As dori sa stiu cum pot sa divortez daca nu detin nici un act nici macar o copie dupa acte. Sunt casatorita de un an si 8 luni insa am parasit ... (vezi toată discuția)