avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare

Va rog sa ma lamuriti cu o problema: daca un salariat doreste sa plece cu art 55 lit b cum se procedeaza ?
De exemplu daca ultima zi lucrata este 10.07 salariatul isi face cererea in data de 10.07, cere sa plece cu data de 10.07 , administratorul o aproba cu data de 11.07 iar pe decizie se trece 11.07 si revisalul se transmite in 11.07?#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 11 Iulie 2012
In acest sens, nu are cum sa fie realizat acordul de vointa al partilor .. una a dorit cu 10.07 incetarea c.i.m. , iar cealalta cu data de 11.07 .. . Efectele acordului cu privire la încetarea contractului de muncă se vor produce la data realizării lui sau la data stabilită de părţi.

Cred ca trebuie modificata cererea salariatului , in sesnsul schimbarii datei incetarii c.i.m. ... din 10.07 in 11.07.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere 55 lit.b- acordul partilor cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Un salariat a facut cerere de incetare cim cu 55 lit. b, incepand cu data de 10.06.2012(duminica). Se poate aproba de catre conducere cu data de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata apetra apetra un contract incheiat pentru intervalul 12.4 - 11.7. cu ce data se desface contractul - 11.7 ultima zi sau cu 12.7? (vezi toată discuția)
Incetare cim cu acordul partilor - urgent cioc natalia cioc natalia Buna seara, Va rog frumos daca puteti sa-mi raspundeti cat mai urgent la urmatoarea problema: - am primit din partea unui salariat o cerere de incetare cim ... (vezi toată discuția)