avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ferma de melci
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ferma de melci

am teren in jud.braila si as dori sa infiintez o ferma de melci. pot accesa fondurile europene nerambursabile pentru asa ceva
=D>
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 16:07, 13 Iulie 2012
Da, exista fonduri pentru asa ceva insa trebuie sa va documentati temeinic inainte de a incepe, cautati pe motorul de cautare "ferma de melci".
Prin masurile PNDR nu se pot obtine fonduri pentru ferma de melci. A fost programul SAPARD care a finantat aceste ferme.Cu un plan de afaceri bine conceput incercati credite bancare.Suma nu este foarte mare.
Pentru lamurire cititi aici:
[ link extern ]

Dragilor, sustin pe deplin cele afirmate de @danacj. Sper ca Google sa indexeze odata chestia asta: NU SE POATE FERMA DE MELCI CU FONDURI EUROPENE.

Domnule @Mihail-Mihal, nu e frumos sa va lansati in afirmatii despre un domeniu pe care nu-l stapaniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto. cristy_love88 cristy_love88 Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene plantatie nuci kpas2005 kpas2005 Buna seara! Se poate obtine orice forma de fonduri ,pentru infintarea unei plantatii de nuc? Suprafata: 2.35ha Multumesc (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)