avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transport angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transport angajati

in ce act trebuie specificat faptul ca o societate deconteaza transportul la si de la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 16:21, 21 Ianuarie 2013
Toti salariatii ar trebui sa citeasca Regulementul intern, mai mult decat atat, semneaza ca au facut-o!
In alta ordine de idei, sunt total de acord ca aceste drepturi, fiind supuse modificarilor repetate din perspectiva titularilor lor, nu ar trebui inscrise in Regulamentul intern. O decizie a angajatorului de nominalizare a persoanelor beneficiare este suficienta.
Este problema salariatului daca semneaza ca primarul Reg.Intern sau orice document pe care angajatorul il aduce la cunostinta.
ovidiu7676 a scris:

nu la toti le asiguri transportul si au decont de cheltuieli pe fiecare in parte :)))) legea nu impune sa asiguri decat celor care nu au mijloc de transport in comun


Care este acea lege care prevede asa ceva pentru domeniul privat? :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator - plata transport angajati ? oanaportar oanaportar - ART. 21 Cod fiscal. Cheltuieli – Cheltuieli deductibile limitat alin. 3 Urmatoarele cheltuieli au deductibilitate limitata: c) cheltuielile sociale, ... (vezi toată discuția)
La cati km - se deconteaza transportul unui angajat ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns: - la cati km - se deconteaza transportul unui angajat ? Nu avem in Regulament intern vreo prevedere in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli transport salariat tatiana1 tatiana1 Am primit pentru transportul salariatului de la domiciliul sau la locul de munca: -bilete de calatorie microbuz - bon fiscal microbuz si -bon fiscal ... (vezi toată discuția)