avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marcã înregistratã - siglã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marcã înregistratã - siglã

Imi este permis sa folosesc o sigla ( a unui cunoscut fabricant de produse IT ) modificata pe site.

Nu vreau sa incalc drepturile marcilor inregistrare si mai bine intreb.

Ce ma sfatuiti?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Serghei_B , utilizator 05:16, 16 Iulie 2012
Nu puteti folosi sigla asa cum a fost creata si banuiesc, inregistrata la OSIM pentru protectia marcii. Daca aduceti modificari designului si schimbati chiar si o litera din numele marcii atunci avem de a face cu un nou brand. Cel mai cunoscut exemplu este cel al unei bauturi energizante.....cautati pe net speta, pentru edificare.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse marca proprie - initiativa legala? Argali Argali Buna seara, Avem deschis un PFA care are ca si domeniu de activitate comertul online. In acest context am dori sa vindem si produse marca proprie (ma refer ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor sigla scoala Autor Autor Buna ziua! Am nevoie de un sfat juridic si anume: am realizat o sigla pentru o institutie scolara publica in anul 2006 fiind angajat la acesta institutie ( nu ... (vezi toată discuția)