avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de conducere

Buna ziua, as vrea sa stiu daca o persoana care este in Concediul de odihna o perioada de trei saptamani beneficiaza in aceasta perioada de indemnizatie, tinand cont de faptul ca ea este inclusa in salariul de baza?
Persoana care ii tine locul nu poate beneficia de aceasta indemnizatie?
Multumesc anticipat ptr raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 11 Iulie 2012
Pe perioada CO, persoana respectiva va beneficia de indemnizatia de CO .. iar persoana care ii tine locul poate beneficia de indemnizatia de conducere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu concediu de odihna Bucklucica Bucklucica Buna seara! Situatia pe care vreau sa o expun este urmatoarea: sunt insarcinata in 36 de saptamani, am fost in concediu medical avand sarcina cu risc din luna ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru 1/2 norma pisi@yahoo.com pisi@yahoo.com De cate zile de concediu beneficiaza o persoana angajata cu 1/2 norma? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in caz de cim determinat mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca o persoana s-a angajat in luna noiembrie anul 2009 cu contract pe perioada determinata de 3 luni si de atunci i ... (vezi toată discuția)