avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contractele de achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contractele de achizitie publica

Se pot cesiona? Din cate stiu eu, nu. Dar in Romania pana si leasingul se poate cesiona asa ca......

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 14:26, 15 Martie 2009
Buna ziua,

am vazut astfel de cesiuni dar ele sunt nelegale.
Aceste proceduri se organizeaza pentru a alege cu grija pe cei carora le sunt incredintate aceste contracte.
De aceea procedura este atat de complexa. Asadar, nu se pune problema sa fie legal ca, dupa ce ai fost selectat si superverificat...sa poti pune tu pe cine vrei in loc...si fara verificarea institutiei care plateste.

av. Boncu
in cazul unei licitatii de catre cine se emite contractul, de catre autoritatea contractanta sau de catre ofertantul castigator?
Contractul se intocmeste de catre autoritatea contractanta.
Buna ziua,

trebuie sa stiti ca "emiterea contractului" nu presupune stabilirea in mod unilateral a clauzelor acestuia. clauzele, chiar si in aceste contracte pot fi negociate.

Av. Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Selectie de oferte bureac62 bureac62 Va rog sa-mi raspundeti la ce se refera in legea asociatiilor de proprietari cind se specifica faptul ca administratorul prezinta comitetului ,,selectie de ... (vezi toată discuția)
Rca in cazul autovehiculelor achizitionate in leasing darwin darwin Buna ziua, Am achizitionat autovehicule in leasing. Societatea de leasing ne impune sa platim RCA-ul la asiguratorul agreat de dansii, fara sa avem ... (vezi toată discuția)
Cesiune actiuni+leasing monicabuhus monicabuhus La 31.10.2008 o societate cu 2 pers.juridice din Ungaria,cesioneaza partile sociale la 3 actionari pers.fizice straine,in baza unui contract de cesiune cu ... (vezi toată discuția)