avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Folosirea stampilei de traducator in concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Folosirea stampilei de traducator in concediu crestere copil

Buna ziua,

Sunt traducator autorizat, in prezent in concediu de maternitate, urmeaza concediu crestere copil.
In asociere cu sotul detinem un SRL de traduceri.
Intrebarea este: eu ca persoana fizica pot semna si stampila documente traduse de mine in timpul concediului, atata timp cat incasarea se va face de catre SRL (persoana juridica), fara a-mi afecta indemnizatia?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2012
mihaela1986, utilizator

Alte discuții în legătură

Traduceri in concediu crestere copil mihaela1986 mihaela1986 Buna ziua, Sunt traducator autorizat, in prezent PFA. Dat fiind faptul ca urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi Crestere Copil, am decis sa inchid ... (vezi toată discuția)
Folosirea stampilei in concediu crestere copil mihaela1986 mihaela1986 Buna ziua, Sunt traducator autorizat, in prezent PFA. Dat fiind faptul ca urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi Crestere Copil, am decis sa inchid ... (vezi toată discuția)
Asociat srl ca traducator autorizat - indemnizatie crestere copil? Katalin1988 Katalin1988 Buna ziua, daca sunt asociat la firma (SRL) sotului meu (cu domeniul de activitate in constructii, insa exista cod caen si pentru traduceri), si doresc sa ... (vezi toată discuția)