avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta la banca

buna ziua,
am facut in 2011 o descoperire de card la RB, cu suma de 1200lei-2 salarii la vremea respectiva,deoarece lucram.intre timp am fost nevoita sa plec in strainatate,dandu-mi demisia,dar si lasand dobanda corespunzatoare pe card,sperand sa il achit in cel mai scurt timp.intre timp am mai depus dobanda, ramanand aprox 100lei..m-au stresat f mult cu telefoane,apoi mi s-a transmis ca mi-au blocat contul,apoi ca dosarul a fost cesionat-probabil unei firme de recuperare...sa iau urg. leg la un nr de tel..intrucat am o situatie care imi permite aici doar sa supravietuiesc..nu am bunuri pe numele meu,am stat cu parintii..suma nu e imensa dar pur si simplu nu imi permit ca nu lucrez..ma tem c or sa trimita executare la parinti acasa..ce pot face?nu pot dormi de grija:((
Cel mai recent răspuns: michelle77 , utilizator 00:49, 12 Iulie 2012
Buna seara
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar cu un pic de bunavointa aceasta suma s-ar putea plati!
Daca toata energia pe care o consumi perpelindu-te, intrebandu-te ce-o sa patesti, ai folosi-o facand niste calcule simple ai vedea ca este posibil sa pui o suta azi o suta poimaine si sa scapi de aceasta problema.
Pacat ca s-a ajuns in situatia asta pentru ca este chiar o suma mica pe care, NU trebuie s-o dai toata o data.
Trimite pe cineva la banca sa puna in contul tau, lunr cate 2-3 sute de lei, in cateva luni scapi si gata cu stesul:D
Succes!!

da,e o suma mica..dar am pus lunar acesti bani.. au zis ca degeaba pun,e necesar sa achit suma integral,contul este blocat si au dat deja dosarul la o firma de recuperare..imi este rusine,dar sunt blocata de aproape 1 an intr-o situatie..la limita..care sper sa se incheie in cateva luni..oricum in cont era in mai cel putin 100 lei..am luat deja legatura cu firma de recuperare sa vad o amanare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)
Credit la banca silvia77 silvia77 Buna ziua. Am un card de credit si o poprire pe salariu de la un alt credit. La o anumita data banca a fost instiintata de poprirea mea. La aprox doua ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un sfat de la cei avizati. In anul 2008 am contractat un imprumut de nevoi personale, pe care nu am mai putut sa-l achit. Intai ... (vezi toată discuția)