buna ziua,
am facut in 2011 o descoperire de card la RB, cu suma de 1200lei-2 salarii la vremea respectiva,deoarece lucram.intre timp am fost nevoita sa plec in strainatate,dandu-mi demisia,dar si lasand dobanda corespunzatoare pe card,sperand sa il achit in cel mai scurt timp.intre timp am mai depus dobanda, ramanand aprox 100lei..m-au stresat f mult cu telefoane,apoi mi s-a transmis ca mi-au blocat contul,apoi ca dosarul a fost cesionat-probabil unei firme de recuperare...sa iau urg. leg la un nr de tel..intrucat am o situatie care imi permite aici doar sa supravietuiesc..nu am bunuri pe numele meu,am stat cu parintii..suma nu e imensa dar pur si simplu nu imi permit ca nu lucrez..ma tem c or sa trimita executare la parinti acasa..ce pot face?nu pot dormi de grija:((
Buna seara
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar cu un pic de bunavointa aceasta suma s-ar putea plati!
Daca toata energia pe care o consumi perpelindu-te, intrebandu-te ce-o sa patesti, ai folosi-o facand niste calcule simple ai vedea ca este posibil sa pui o suta azi o suta poimaine si sa scapi de aceasta problema.
Pacat ca s-a ajuns in situatia asta pentru ca este chiar o suma mica pe care, NU trebuie s-o dai toata o data.
Trimite pe cineva la banca sa puna in contul tau, lunr cate 2-3 sute de lei, in cateva luni scapi si gata cu stesul:D
Succes!!
da,e o suma mica..dar am pus lunar acesti bani.. au zis ca degeaba pun,e necesar sa achit suma integral,contul este blocat si au dat deja dosarul la o firma de recuperare..imi este rusine,dar sunt blocata de aproape 1 an intr-o situatie..la limita..care sper sa se incheie in cateva luni..oricum in cont era in mai cel putin 100 lei..am luat deja legatura cu firma de recuperare sa vad o amanare..
Credit la banca
silvia77
Buna ziua. Am un card de credit si o poprire pe salariu de la un alt credit. La o anumita data banca a fost instiintata de poprirea mea. La aprox doua ... (vezi toată discuția)