Buna ziua. Am un card de credit si o poprire pe salariu de la un alt credit. La o anumita data banca a fost instiintata de poprirea mea. La aprox doua saptamani am depus banii pentru a achita cardul integral iar peste o luna sunt sunata ca am intarziat cu plata acelui card si s-au adaugat si dobanzi. Am inceput sa ma interesez si banii care i-am depus atunci au ramas blocati in acel cont dar banca imi sugereaza in continuare sa achit creditul in acelasi cont blocat de executorul judecatoresc. Dobanzile se strang, de la banca nu am gasit solutionare, firma de recuperare imi spune sa achit suma plus dobanzile care s-au strans. Eu am achitat in contul indicat. Oare banca nu trebuia sa imi spuna sa nu mai achit acolo, sa deschidem un alt cont cumva?
Practic care ar fii rezolvarea? Eu consider ca am achitat creditul dar ei nu?
Care este procedura in acest caz? Multumesc
Intarziere rata
razvan22
buna ziua.bunica are un card de credit la brd finance si ma ocup eu de plati.si de un an de cand am facut acest card am intarziat decat de 5 ori cu plata.iar ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri
bliss21
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)