avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare

Buna ziua,
Am cumparat o masina de la un dealer din Tecuci,am facut contract de vinzare-cumparare pe numele inscris in talon,dar ulterior am aflat ca masina a fost vanduta unei alte persoane care a inregistrat la fisc dar n-a platit nici impozit si n-a inmatriculat masina pe numele lui.Acuma nu elibereaza certificat fiscal la primarie ca mai are si alte datorii la fisc.Care ar fi solutia ca sa pot inmatricula pe numele meu?Mentionez ca as fi dispus sa platesc impozitul pe masina ramas in urma.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Impozit masina play play am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui ... (vezi toată discuția)