avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit masina

am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui care mi a vandut-o.acum vreau sa o inregistrez la primaria de care apartin.problema e ca pe cartonasul de la fisc e scris la cumparator numele altcuiva care are datorii la primarie.am contract de vanzare cumparare intre mine si acea persoana, dar cei de la primarie nu vor sa mi o bage la impozit din aceasta cauza.si ce pot face in aceasta privinta?pot circula cu masina asa?ce mi se poate intampla daca masina nu e inregistrata la primarie la impozit?
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
play, utilizator
Cel mai recent răspuns: eh744 , utilizator 15:34, 22 Martie 2011
niciun raspuns? :(
Masina pe care ati cumparat-o are numere de inmatriculare valabile? Chiar daca talonul e pe numele fostului proprietar si masina este inscrisa in circulatie ii faceti asigurarea auto obligatorie si gata.
Trebuie totusi sa va lamuriti cu vanzatorul si cu revanzatorul cum se rezolva problema si daca nu va ramane la dispozitie sa apelati la instanta.
e inmatriculata, numere valabile asigurare valabila, totul e la zi :)
Puteti sa circulati cu ea, iar intre timp intentati un proces. Nu ar fi rau sa aveti si un refuz de la directia de taxe si impozite in scris cu motivul pentru care nu puteti sa face-ti luarea in evidenta.
am vb cu proprietarul si in o luna va rezolva problema pt ca acum nu e in tara.ma interesa daca pot circula cu ea intre timp 9fiind scoasa de la impozit). va multumesc pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Cat timp pot circula cu masina inmatriculata pe numele fostului proprietar? AnaDemeny AnaDemeny Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in 2006, apoi in 2010. La momentul respectiv, nu s-au platit decat accize vamale si acum trebuie sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)
Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)