am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui care mi a vandut-o.acum vreau sa o inregistrez la primaria de care apartin.problema e ca pe cartonasul de la fisc e scris la cumparator numele altcuiva care are datorii la primarie.am contract de vanzare cumparare intre mine si acea persoana, dar cei de la primarie nu vor sa mi o bage la impozit din aceasta cauza.si ce pot face in aceasta privinta?pot circula cu masina asa?ce mi se poate intampla daca masina nu e inregistrata la primarie la impozit?
Masina pe care ati cumparat-o are numere de inmatriculare valabile? Chiar daca talonul e pe numele fostului proprietar si masina este inscrisa in circulatie ii faceti asigurarea auto obligatorie si gata.
Trebuie totusi sa va lamuriti cu vanzatorul si cu revanzatorul cum se rezolva problema si daca nu va ramane la dispozitie sa apelati la instanta.
Puteti sa circulati cu ea, iar intre timp intentati un proces. Nu ar fi rau sa aveti si un refuz de la directia de taxe si impozite in scris cu motivul pentru care nu puteti sa face-ti luarea in evidenta.
am vb cu proprietarul si in o luna va rezolva problema pt ca acum nu e in tara.ma interesa daca pot circula cu ea intre timp 9fiind scoasa de la impozit). va multumesc pt raspunsuri