am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui care mi a vandut-o.acum vreau sa o inregistrez la primaria de care apartin.problema e ca pe cartonasul de la fisc e scris la cumparator numele altcuiva care are datorii la primarie.am contract de vanzare cumparare intre mine si acea persoana, dar cei de la primarie nu vor sa mi o bage la impozit din aceasta cauza.si ce pot face in aceasta privinta?pot circula cu masina asa?ce mi se poate intampla daca masina nu e inregistrata la primarie la impozit?
Va repet, daca este valabil certificatul de inmatriculare, masina nu e radiata si are numere valabile puteti sa circulati linistit.
Imprejurarea faptului ca nu e inregistrara la directia fiscala nu va opreste in a o utiliza.
Daca va opreste politia nu va intreaba de impozitul masinii ci va solicita certificatul de inmatriculare si polita RCA asa cum am precizat mai sus.
aaaa si trebuie sa aveti si permis de conducere valabil pentru categoria respectiva
A! deci pot cumpara o masina.......nu o inregistrez la finante ...pentru ca nu o inmatriculez pe numele meu.....deci nu se plateste impozit pe ea...nimeni nu plateste impozit...!? exista o asemenea "scapare" din Codul fiscal????????? .................... dar daca este vreo amenda.......si fostul proprietar face dovada prin contract v-c ca masina s-a vandut.....cine plateste amenda? vechiul proprietar sau noul proprietar care de fapt a si circulat cu masina dar nu a inregistrat-o pe numele lui?????