In anul 2009 am cumparat un autoturism, iar dupa un an de zile am fost instintat de politie ca autoturismul este furat din Ungaria. Autoturismul fiind inmatriculat pe mine acesta mi-a fost lasat in custodie pe baza de proces verbal. Am formulat plangere penala impotriva vanzatorului dar bineninteles ca nu a fost finalizata nici pana la aceasta data.
In cursul acestei lunii ( 2012) am fost audiat de catre un procuror ca martor in ancheta efectuata de autoritatile maghiare din Budapesta ( audierea s-a efectuat dupa legile magiare) Este corect asa ceva eu fiind cetatean roman ?
In cursul lunii august 2012 se implinesc 3 ani de cand autoturismul a fost reclamat ca furat de catre propietarul ungur, fara ca autoritatile maghiare, fostul proprietar sau firma de asigurari care a platit despagubirea sa formuleze vreo cerere sau o actiune in instanta de judecata de predare a acestui autoturism
Daca dupa termenul de 3 ani Potrivir art. 19>>( scuze nu stiu cu exactitate ) din Codul Civil Roman, se mai introduce vore astfel de cerere se considera ca si tardiva sau nu ? Va multumesc anticipat.