avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autoturim inmatriculat in Romania, furat din Ungaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autoturim inmatriculat in Romania, furat din Ungaria

In anul 2009 am cumparat un autoturism, iar dupa un an de zile am fost instintat de politie ca autoturismul este furat din Ungaria. Autoturismul fiind inmatriculat pe mine acesta mi-a fost lasat in custodie pe baza de proces verbal. Am formulat plangere penala impotriva vanzatorului dar bineninteles ca nu a fost finalizata nici pana la aceasta data.
In cursul acestei lunii ( 2012) am fost audiat de catre un procuror ca martor in ancheta efectuata de autoritatile maghiare din Budapesta ( audierea s-a efectuat dupa legile magiare) Este corect asa ceva eu fiind cetatean roman ?
In cursul lunii august 2012 se implinesc 3 ani de cand autoturismul a fost reclamat ca furat de catre propietarul ungur, fara ca autoritatile maghiare, fostul proprietar sau firma de asigurari care a platit despagubirea sa formuleze vreo cerere sau o actiune in instanta de judecata de predare a acestui autoturism
Daca dupa termenul de 3 ani Potrivir art. 19>>( scuze nu stiu cu exactitate ) din Codul Civil Roman, se mai introduce vore astfel de cerere se considera ca si tardiva sau nu ? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Procurori cu impresii, teapa de 50.000 ron,- auto reclamat furat-victima a sistemului sau a legilor proaste? ContSters217452 ContSters217452 In data de 15.06.2008 am cumparat un Audi A8, inmatriculat in Ungaria,am luat de buna o poveste a unui fost detinator care avea si o procura . Dupa cumparare ... (vezi toată discuția)
Furt din hotel in ungaria niculae01 niculae01 Buna ziua, prin intermediul acestui forum vreau sa va cer un sfat , o parere,In noiembrie 2012 eu si familia mea ,in timpul unei calatorii am tranzitat ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate si frauda dece84 dece84 Buna ziua! Am nevoie de ajutor si sfaturi int-o speta mai complexa. Sunt cetatean roman. locuiesc in Oradea. Am primit in urma cu cateva luni, la adresa de ... (vezi toată discuția)