avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... decizie delegare atributii sef serviciu functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

decizie delegare atributii sef serviciu functionar public pe perioada c.o

care este temeiul legal al unei decizii de delegare atributii pe perioada concediul de odihna al sefului de serviciu catre un alt functionar public din cadrul aceluiasi serviciu
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 23:06, 11 Iulie 2012
poate fi art.45 alin.(1) din Legii 188/1999.

mai exista si situatia in care prin cererea de concediu, pentru perioada concediului, se va mentiona persoana care este de acord sa tina locul in exercitarea atributiilor.
dvs cand solicitati aprobarea concediului de odihna nu mentionati si un coleg care va va tine locul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie delegare de atributii dirina2 dirina2 Buna ziua, Seful serviciului in care lucrez a fost in concediu medical timp de doua luni si in aceasta perioada am fost numita de conducerea unitatii, in ... (vezi toată discuția)
Functia publica de conducere de sef birou/serviciu politie locala poate fi ocupata temporar de un politist local superior? bigben bigben In cazul meu,Politist Local Superior anul 4 drept zi,in curs de finalizare. Dintr-un nr de 24 de politisti locali prin restructurare am mai ramas doar 8 in ... (vezi toată discuția)
Mutarea pe un alt post cu alte atributii pe o perioada de 6 luni dana81 dana81 Buna ziua. In cadrul unei primarii se vrea mutarea pe o perioada determinata de 6 luni a unui guard de la politia comunitara pe postul de agent agricol. Care ... (vezi toată discuția)