avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna seara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna seara

am primit si eu o amenda de 6000 de lei in ceea ce priveste transportul de persoane in regim de taxi.Eu de curand mam apucat de taxi si intr-o dupa amiaza m-a oprit un agent de circulatie carui iam prezentat actele permisul de conducere ,certificatl masinii si asigurarea masini si atestatul de taxi la care dansul mia cerut si autorizatia de taxi si asigurarea de transport peersoane si bagaje pe care le-am avut la patron nu le-am avut la mine,as vrea sa va intreb daca am vreo sansa sa mi se anuleze sau sa mi se micsoreze daca depun contestatie la procesul verbal toate actele fiind valabile.Nu mi se pare corect sa primesc o amenda de 6000 de lei pentru ca nu am avut niste acte la mine.Astept raspuns,va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: jean19 , utilizator 11:21, 12 Iulie 2012
Da, faceti contestatie si depuneti actele in fata instantei.

Ati mentionat in procesul-cerbal la rubrica Obiectiuni ca aveti acele acte, dar nu in posesia dvs in acel moment ? Politistul era normal sa va amendeze ca doar nu era sa va creada pe cuvant.

Contestati in instanta amenda, timp in care obligatia de plata a acesteia se suspenda.
da specifica in procesul verbal ca actele sunt la patron,va multumesc frumosc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident virand la stanga Nicu_Mihai Nicu_Mihai Buna Ziua, Am avut un accident virand la stanga ca sa intru intro parcare..semnalizand ..marcaj discontinuu am fost lovit de catre un individ care venea cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis, amenda si puncte penalizare pentru trecere semafor rosu flori25rac flori25rac Spuneti-mi si mie pasii ce trebuie urmati pentru a face contestatie in instanta , unde si cui trebuie sa ma adresez?lucrurile sau intamplat asa: -miercuri ... (vezi toată discuția)
Abuz savuM savuM Buna Ziua Numele meu il stiti,aseara am fost oprit pe B-dul Aviatorilor Bucuresti de catre un echipaj de politie care stationa cu radarul pus,am fost ... (vezi toată discuția)