avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Punct de lucru intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Punct de lucru intreprindere individuala

am o intreprindere individuala cu cod caen 8299 si vreau sa deschid un punct de lucru la o alta adresa ; ce documente trebuie sa afisez in cazul controalelor Garda,etc...
Cel mai recent răspuns: gavrilamarilena , utilizator 22:00, 11 Iulie 2012
Inregistrati punctul de lucru la registrul comertului in baza unei cereri tipizate, declaratiei de autorizare si a dovezii folosintei spatiului( contract de inchiriere, comodat). Ulterior va fiscalizati casa de marcat in baza certificatului constatator de autorizare emis de registrul comertului si depuneti documentatia in vederea obtinerii autorizatiei de functionare de la primarie.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru intreprindere individuala claudiaaydogan claudiaaydogan Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala cu codul CAEN 4799 (Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor , chioscurilor si pietelor). As ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru ziar actualitatea ziar actualitatea am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la ... (vezi toată discuția)
Costuri înființare magazin second hand Babes Monica Elena Babes Monica Elena Ce suma este necesară pentru deschiderea unui magazin cu imbracaminte second hand ? (vezi toată discuția)