Buna ziua ! nu stiu daca m-ati putea ajuta, eu locuiesc in strainatare si trebuie sa fac o imputernicire (procura) pt. tatal meu,ca sa poata inchiria un apartament ce am in Romania si as dori daca ma puteti ajuta sa formulez procura, apoi procura va fi stampilata si semnata de consulatul roman de aici .Va multumesc frumos si astept raspunsul dv.
Salutari!
Ati putea face procura la un notariat din tara unde va aflati apoi sa o trimtei tatlui dv. care o va traduce si legaliya putind face operatiumnea. S+ar putea ca declartia dv. data la consulat ca imputerniciti pe tatal dv. sa fac anumite operatiuni pentru dv. sa nu fie luata in considerare de notarul care va face actul
Vorbesti serios? Sa apostileze sau supralegalizeze actul, apoi traducerea legalizata? E mai bine asa?
De ce n-ar fi bun actul de la Consulat?
Domnule, modele de procuri gasiti pe net, dar problema e ca trebuie sa fiti atent ca ea contine exact ceea ce urmariti. Noi nu prea avem cum sa va formulam una, ca nu stim ce doriti. Iar o procura generic formulata va poate aduce multe necazuri.