avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... intelegere accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

intelegere accident auto

in dimineata zilei de 11.07.2012 ora 4 ma deplasam pe dn1 catre Ploiesti initial pe banda 1 de circulatie deoarece nu cunosteam drumul, in fata mea la 50 de metri era un tir parcat pe partea dreapta, vazand-l am tras de volan stanga si mergeam pe banda 1 si doi cu jumatate de masina,am vrut sa intorc stanga pentru ca se facea a 3 a banda de circulatie, o banda de decelerare pentru a face intoarcere la stanga moment in care am fost lovit de un tir lateral spate pe banda a 3 a franele celui de la tir se continua si pe banda 3 si pe contrasens, am facut o intelegere amiabila si i-am dat asigurarea.Nu am vazut tirul petru ca iesirea era dupa o panta, rampa fiind mai mare decat panta. Dupa mai multe discutii cu diverse persoane tind sa cred ca eu aveam dreptate, voi ce credeti?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:57, 12 Iulie 2012
in acest moment nu conteaza deoarece dosarul se afla in atentia asiguratorului RCA. daca el va considera nevinovat, nu va plati asigurarea :)
eu am inteles ca dvs nu v-ati asigurat la efectuarea manevrei la stinga ceea ce arata culpa dvs. nu conteaza de ce nu s-a vazut tirul, in caz de lipsa de vizibilitate nu trebuie sa faceti manevra de intoarcere la stinga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto Flor-inna Flor-inna Buna ziua, doresc un raspuns obiectiv cu privire la stabilirea vinovatiei intr-un accident rutier, in urmatorul context: Ma deplasam pe DN pe banda 1, ... (vezi toată discuția)
Accident auto, stabilire vinovat Chrysk2 Chrysk2 Buna ziua , nu stiu exact ce sa fac , azi am discutat cu un avocat maine vom merge sa facem acte si apoi vom merge sa vedem dosarul. Ok , deci... Am avut un ... (vezi toată discuția)
Intoarcere in intersectie semaforizata - accident ceciortan ceciortan Stimate Doamne, Domni, am un gust foarte amar in legatura cu reglementarea pe cale amiabila a unui accident soldat, desigur cu pagune materiale. In fapt, tatal ... (vezi toată discuția)