avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj succesoral

am facut partajul succesoral si doi dintre frati au acceptat sa le platesc sulta la notar dar ceilalti doi nu au acceptat sulta iar instanta de judecata nu mia dat termen.Vreau sa stiu daca este legal sa o trimit prin posta celor doi care nu au acceptat
Cel mai recent răspuns: VoL , utilizator 14:02, 12 Iulie 2012
cu ajutorul unui executor judecatoresc sulta se poate depune intr-un cont pe numele celor ce trebuie sa o primeasca. astfel dvs. aveti dovada clara ca v-ati indeplinit sarcinile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara plata sulta??? lilianaG lilianaG fiti amabili cu un sfat,va rog :D bunicul meu vrea sa vanda ce a mostenit de la fratele sau (casa plus teren) acum problema ar fi ca are sulte de platit ... (vezi toată discuția)