avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriere datorii casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Executare silită

prescriere datorii casa de asigurari de sanatate

in ce conditii se prescriu aceste datorii?.......e valabila afirmatia ca se prescriu dupa 5 ani de la ultima luare la cunostinta prin primirea scrisorii recomandate (PRIN CARE SUNT INSTIINTAT CA S-A INFIINTAT TITLU EXECUTORIU....)de la CAS ?..........cei de la CAS spun ca se considera luare la cunostinta si prin simpla publicare pe site casei,chiar daca nu primim scrisoarea.......in acest caz nu s-ar prescrie niciodata.......
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:32, 12 Iulie 2012
se prescriu in 5 ani incepind cu 01.01 a anului urmator in care s-au nascut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe imobil krime777 krime777 Din anul 2000 nu am mai platit impozit pe imobilul proprietate personala. Nu am primit nici o instiintare de plata, nu am semnat absolut nimic pana acum. Ieri ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii petroniki petroniki Nu am achitat impozitul pt locuinta si masina,plus amenzile de la circulatie de vreo 3 ani.Va rog sa-mi spuneti daca aceste datorii se prescriu?Multumesc! (vezi toată discuția)
Titlu executoriu impozit anual louise louise Buna seara! Astazi am primit de la A.F.P. sector 3 o somatie insotita de un titlu executoriu prin care sunt somata sa achit o suma care reprezinta ... (vezi toată discuția)