am fost oprit in trafic dupa o curba de un echipaj de politie care aproape ca a cazut din masina ,asa s-a repezit sa ma opreasca.Foarte iritat imi cere actele,imi desfac centura ca sa ma aplec sa le iau din bordul masinii ,i le dau,se uita la ele si zice :d-le de ce nu ai centura?
Pai am avut-o da a trebuit sa iau actele,ati vazut ca le-am luat din torpedou!
atunci imi cere sa vada trusa medicala,ma dau jos ,deschid portbagajul i arat cutia
zice-da nu-i valabila!!!!!!! se uita era din aprilie 2012:Oimi cere triunghiurile ,scot unu de pe sub bagaje(am uitat veneam de la parinti cu castraveti,ceapa,si papa multa!!!:D)zice trebuie doua!!!!!!! il scotocesc si palalalt il arat,i tre instinctorul!!! se uita la el ,se uita apoi la masina si zice::::: ati condus cu 90 prin localitate!!!!!!!!
parerea mea era ca nu aveam cum.de abia intrasem de pe un drum pe altul,ei erau dupa o curba asa ca i cer sa imi arate dovada:">Nu mi-a aratat nimic ,asa ca nu am semnat PV mi-a dat nervvvvvvvossssssssss actele zicand le voi trimite prin posta!!
Daca nu il primesc cum sa procedez,cat timp este valabila trimiterea si contestarea?
V-am zapacit? scuze sunt tare confuz:(
Pv trebuie sa va fie comunicat in termen de 30 de zile de la data incheierii. De la data la care v-a fost comunicat aveti 15 zile la dispozitie sa faceti contestatie.
faceti plangere impotriva procesul verbal in termen de 15 zile de la comunicare. atentie la ce este inscris in procesul verbal privind inregistrarea vitezei, seria si nr aparatului radar, cereti probele in plangere.
am promit PV prin posta.Am doua alternative. Pot sa platesc jumatate din suma sau sa depun contestatie.
Intrebarea mea : daca platesc are rost sa mai fac contestatie? aceasta actiune as vrea sa o fac ca sa vad inregistrarea radar,o platesc pt ca nu am chef sa dau salarul meu (aproape)de pe o luna!!!!
multumesc mult! am platit(asa spaima am tras ca la posta nu mai incaseaza si la ora 18 cand am mers nu mai parea ca am vreo solutie)un punc alb pt autoritati se poate plati si pe net!
acum mai am o rugaminte :nu stiti cumva de unde sa ma inspir pt.a formula o contestatie cat mai in spiritul legii?:-/
Amenda rutiera
pop andrei
Am primit o amenda de la politia rutiera pt motivule ca nu aveam actele de identitate(C.I. si permis) si nu aveam centura de siguranta dar,motivul pt care am ... (vezi toată discuția)