avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrativ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrativ

buna ziua. sunt angajata din 2000 ca administrator financiar de patrimoniu, dar in cartea de munca pe post de functionar, iar din 2004 pe postul de administrator financiar de patrimoniu (si in cartea de munca tot administrator), intrebarea mea:pot beneficia de spor de stabilitate si de cand, din 2010 sau 2014.la scoala cand am intrebat mi sa spus ca functionar nu face parte ddin didactic auxiliar!in speranta ca ma veti lamuri va multumesc!

Alte discuții în legătură

Loc de munca gabriela09 gabriela09 Administrator financiar (patrimoniu )studii superioare intr-o scoala ce reprezinta ca post si in grila de salariu se incadreaza .va multumesc (vezi toată discuția)
Acordare spor de stabilitate in invatamant luminuta luminuta Buna ziua, as dori si eu o lamurire in ceea ce priveste acordarea sporului de stabilitate de 15% in invatamant in urmatoarele conditii: Sunt angajata titular ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate in invatamant didacticauxiliar didacticauxiliar Doresc sa ma lamuriti daca sunt in drept de a primi sporul in stabilitatea in invatamant conf.Legii 63/2011 in conditia in care vechimea efectiva realizata in ... (vezi toată discuția)