avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant de lichidare 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant de lichidare 2012

Buna ziua.Trebuie sa fac un bilant de lichidare pentru un SRL si nu stiu care formular sa-l folosesc.Dupa parerea mea cred ca trebuie sa folosesc formularul S1004 si sa bifez Raportari anuale si punctul 2.pers.juridice aflate in lichidare.Dar folosind acest formular imi apare la rubrica Situatii financiare forma lunga de bilant.Este corect asa ?
Va rog sa ma indrumati daca stiti care este varianta corecta ca sa depun bilantul la Registrul comertului.Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: tomaioan , utilizator 09:16, 28 Iulie 2013
Este corect asa cum ati spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare lavih lavih Regimul Contabil si fiscal a societatilor aflate in lichidare.bilantul societatilor aflate in procesul de dizolvare simultan cu licu hidare 15.12.2011 si ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare toanca toanca Buna ziua, bilantul de lichidare se depune su la administratia financiara sau doar la ONRC? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Firma radiata niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema, nu am mai facut pana acum. Am depus actele de dizolvare si lichidare la registru, urmand sa le ... (vezi toată discuția)