INTERESANT! pentru revendicarea in natura a unui imobil unde eram 4 mostenitori acum 5 ani cind am deschis actiunea printr-un AVOCAT.In prima faza avoc. a fost angajat de mine si de tatal meu fiind amandoi parte in proces.unchiul meu si el mostenitor avea la rindul lui o procura de reprezentare a ultimei mostenitoare in virsta de 88ani stabilita in germania de mult!Frumos pina aici!Din momentul cind unchiul meu a cesionat o parte din ceea ce avea el ca mostenitor unei pers in varsta in intelegere cu acest avocat actele de cesiune facindu-le la biroul avocatului, eu si tatal meu am renuntat la serviciile av.deoarece banuiam ce se va intampla!acum stiam ca AV vroia sa intre intr-un fel in mostenire noastra punindu-si pe acest batrinel interpus avind cesiune de drept lit.Noul meu av si-a facut treaba pina la un punct ,dar devenise in timpul procesului agent imobiliar si cocheta cu AV hotoman!Asa ca i-am dat liber si lui!In fine am obtinut hotarare defit. si irevocabila si am intrat toti in posesia imobilului!cei 4 + batranelul care avea cesiunea!bineinteles in spatele lui era primul meu AV.Bineinteles ca AV hotoman nu a vrut sa facem ieserea din indiviziune la notariat si ne-a chemat in instanta, unde avea o judecatoae a lui ca se-si aranjeze ploile doriind sa sub evalueze imobilul reusind totusi,in final el dorea ca l-am mirosit de mult sa puna mina pe imobil cu orice pret!dar nu singur cu ajutorul altora.STITI VOI! In timpul procesului de partajare ai moare batrinelul omul AVde baza si cere o perioada de timp instantei pentru a face succesiunea!Nu aputut sa o faca in timpul dat de instanta si am perimat actiunea.ASA ca AV ramasese fara act ai murise omul! In fine si-a rzolvat prob AV. A DEVENIT SOTIA LUI MOSENITOARE PRIN TESTAMENT deoarece ma notificat acasa!ACUM suntem copropietari pe imobil toti si AV-ul! nu am facut iesirea din indiviziune dar vom vedea! INTREBARE: ce pot sa fac cu acest AV hot ca sa-l demasc ? ca mi-a mancat viata? l-am angajat si s-a bagat in mostenirea mea si a familiei! VA ROG DOMNILOR AVOCATI RESPECTABILI DATI-MI UN SFAT! VA MULTUMESC !