avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Care este actuala lege a proprietãþii intelectuale?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Care este actuala lege a proprietãþii intelectuale?

Buna ziua,
As dori sa stiu care este actuala lege care reglementeaza drepturile de autor sau proprietatea intelectuala si care sunt masurile de protectie in cazul dreptului de autor?
Va multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:26, 13 Iulie 2012
Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. In cuprinsul acestui act normativ gasiti ceea ce va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru fotografii postate pe blog Domin0 Domin0 buna,as avea si eu o nelamurire,in cazul in care eu detin un blog si imi public pozele personale,si ma trezesc ca una din poze a fost folosita si facuta ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala - unde gasesc legislatia in materie? adle adle Buna seara, Imi puteti spune va rog unde pot gasi legiile cu privire la proprietatea intelectuala industriala si orice alta proprietate intelectuala in ... (vezi toată discuția)
Facturare venituri din drepturi de autor please please Sunt solist vocal si as vrea sa stiu sub ce forma pot fi platit de angajator, prin contract pe drepturi de autor, eu neavand posibilitatea de a emite factura ... (vezi toată discuția)