am facut o comanda on-line de un telefon mobil si in colet la ridicarea lui de la posta se afla un covor auto..precizez ca coletul a fost deschis la posta la ghiseu in fata unei camere de la posta..detin emailuri prin care am comunicat cu vanzatorul..apeluri telefonice..dar precizez faptul ca am vorbit la trimiterea coletului cu un barbat si la primire in aceea dimineata am fost sunat de el si anuntat ca coletul trimis figureaza pe un nume de fata mai precis pe prietena lui deoarece este trimis din alt oras si el nu avea viza de flotant la aceea adresa ci in alt oras..am incercat sa vorbesc cu reprezentanti postei romane si mi-au zis ca ei bani nu pot sa ii inapoieze decat cu avizu unui procuror...posta incurrajeaza inselatoria ..as fi recunoscator daca m-ati pute indruma cumva..cu respect
posta nu are nici o obligatie fata de dvs cu exceptia celor referitoare la serviciile postale. nu este in atributia lor sa constate vreo inselaciune sau alte aspecte.
pierdeti timpul degeaba incercind sa acuzati sau sa obtineti ceva de la PR. insa puteti face plingere la politie in baza careia sa poata cerceta aspectele mentionate si sa ia legatura cu expeditorul coletului.
Inselaciune
Night21
Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)