Buna ziua,
doresc sa-mi infiintez un after school si am cateva probleme in ceea ce priveste sediul.
Cladirea in care voi desfasura activitatea am construit-o fara autorizatie de constructie, nefiind facut PUZ in zona respectica de catre Primarie .Am depus dosar la Judecatorie pentru constatarea constructiei insa termenul de judecata va fi abia in primavara anului 2013.
In ce conditii imi pot face acum un SRL cu aceasta activitate daca nu pot declara sediul aici unde imi voi desfasura activitatea?
Exista vre-o solutie?
As putea declara sediu in locuinta personala dar cum pot declara punctul de lucru la constructia noua?Sau nu este necesar?
Pana la inscrierea in evidentele legale a cladirii nu puteti constitui nici un sediu social ori punct de lucru. Pentru stabilirea unui sediu social sau a unui punct de lucru trebuie prezentate documente care atesta ca cladirea exista fizic.
Va faceti sediul la domiciliu sau pentru o perioada de un an legea va permite sa aveti sediul la cabinetul unui avocat, iar activitatea o autorizati in afara sediului, la beneficiar.