avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

Buna ziua, am si eu nevoie de putin ajutor! trebuie sa declar un punct de lucru. Sediul social se pastreaza la aceasi adresa iar noi ne-am mutat activitatea intr-o alta cladire, nou construita! Exista doar autorizatia de constructie si procel verbal de predari primire. Am citit pe forum ca se solicita intabularea. E adevarat?
In afara de Aga, declaratie pe proprie raspundere, cererea de mentiuni de la Reg Com, mai trebuie si altceva?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: roxan83 , utilizator 14:43, 2 Decembrie 2009
Trebuie sa depuneti si documentele cu care faceti dovada ca sunteti proprietari ai cladirii respective.
In conditiile in care spatiul nu este intabulat, puteti depune o copie a procesului verbal de receptie finala incheiat la data finalizarii constructiei.
Asta inseamna autorizatia de constructie, eventual priprietatea pe teren. Atat ? astea sunt toate documentele? Multumesc mult pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare proiect constructie Anca_22 Anca_22 In anul 2008 am construit o casa. Proiectul nu a fost respectat intocmai, in sensul ca acoperisul arata altfel, pe casa nu am pus tigla, cum scrie in proiect ... (vezi toată discuția)
Intabulare - autorizatie de construire emisa pe firma, terenul pe persona fizica O_Mihaly O_Mihaly Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie. Am o cladire construita in 2003 cu Autorizatie de construire emisa pe firma (eu sunt proprietarul), doar pe terenul ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare cand nu am respectat proiectul si am construit si fara autorizatie mihai2063 mihai2063 Buna ziua!Am obtinut o autorizatie de constructie de la primarie cu toate avizele care se cereau in 1992.am construit o casa dar nu am respectat proiectul ... (vezi toată discuția)