avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal bunuri personale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal bunuri personale

Buna ziua,
va rog sa-mi raspundeti la o intrebare. Am dus la locul de munca bunuri personale (mobilier si altele) si am facut un proces verbal cu titlu de imprumut asupra acestor bunuri personale deoarece institutia nu are cele necesare, pana cand se va dota cu astfel de bunuri. Imi schimb locul de munca si mi-am luat bunurile personale inapoi. Directorul nu este de acord si vrea sa ma oblige sa le duc inapoi si sa fac o declaratie cum ca sunt de acord sa le introduca in inventarul institutiei. Este legal sa faca asa ceva? Ma poate acuza de furt ca mi-am luat bunurile personale inapoi?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marii25 , utilizator 21:42, 24 Iulie 2012
Stimată doamnă,

Nu cred că aveți ce păți. Înștiințați-l, în scris , că nu înțelegeți să mai mențineți contractul de comodat și că dvs înțelegeți să vă exercitați toate atributele dreptului de proprietate asupra acestora.

Cu stimă.
Va multumesc!
Cu stima,
Maria
Buna seara,
revin asupra problemei. Poate consiliul de administratie sa hotarasca ca eu sa scriu o declaratie cum ca sunt de acord ca bunurile mele personale sa intre in inventarul unitatii? Si daca scriu o astfel de declaratie pot apoi sa o retrag din motivul ca am scris-o sub presiune? Am ajuns intr-un adevarat impas si nu mai stiu ce sa fac.
Ar trebui sa-mi angajez un avocat?
Stimată doamnă,

Chiar nu înțeleg problema dvs. Spuneți că sunt bunurile dvs. Atunci care ar fi motivul să dați diverse declarații? Nu dați nici o declarație. Faceți ce doriți cu ele și punct. Eu unul așa m-aș comporta în locul dvs.

Cu stimă.
Va multumesc!
Cu stima,
Maria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventarierea unei gestiuni Mara Gabriel Mara Gabriel cum sa procedeze un angajator in situatia in care exista suspiciuni privind gestionare incorecta a gestiunii incredintate atunci cand gestionarul refuza ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii de la parinti lavinia86 lavinia86 Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu mostenirea pe care mi-o vor lasa parintii. Situatia mea sta in felul urmator: l-am ajutat pe tatal meu cu un credit ... (vezi toată discuția)
Act aditonal micsorare salariu vs preaviz ionescu.maurelia ionescu.maurelia Pot primi in acelasi timp (pentru a semna) act aditional prin care mi se micsoreaza salariul si preavizul pentru disponibilizare? (vezi toată discuția)