avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... control FISC
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

control FISC

Buna Ziua! Sunt PFA(neplatitor de TVA-onsultanta in constructii,dirigentare) si vine fiscul in control 2007-2011.Intrebare : anul 2007 poate sa-l verifice tot sau numai din 16 iulie cand se incadreaza in cei 5 ani .Daca verifica Inainte de 16 iulie dapaseste 5 ani. Multumesc si daca puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa le prezint este primul control
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:38, 14 Iulie 2012
In conformitate cu prevederile art. 101 Cod procedura fiscala, inainte de desfasurarea inspectiei fiscale, organul fiscal instiinteaza contribuabilul cu privire la actiunea care urmeaza sa se desfasoare. Avizul de inspectie fiscala trebuie sa cuprinda: temeiul juridic, data inceperii inspectiei, obligatiile fiscale si perioadele care vor fi supuse inspectiei si posibilitatea de a solicita amanarea date de incepere a inspectiei.
Teoretic, ar trebui sa stiti ce perioada va este controlata si care sunt obiectivele controlului. In functie de obiective prezentati documentele care justifica operatiunile comerciale desfasurate.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectie fiscala la persoana juridica teodora g teodora g buna ziua. as dori sa ma lamuresc sub urmatoarele aspecte: am primit in data de 10 octombrie aviz de inspectie fiscala emis in data de 25.09 cu incepere a ... (vezi toată discuția)
Control fiscal danyisis danyisis Am cerut suspendarea controlului de tva din septembrie. AM facut o notificare si am inregistrat-o la registratura cum ca noi suntem gata pentru reinceperea ... (vezi toată discuția)
Control fiscal aberant mobinstal mobinstal buna ziua, am fost sunat de catre o echipa de control de la Fisc sa ne prezentam pentru un control pentru perioada 2011-2015 . pana aici nimic anormal , ... (vezi toată discuția)