avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat in Viena
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat in Viena

buna....imi este rusine sa intreb ,dar asta este situatia...Prietenul meu a fost arestat in viena ,pt ca a fugit de la pensiune si nu a platit ..nu stiu de el nimic de 1 zi..ce sa fac??? il baga la inchisoare?/

Cel mai recent răspuns: Dingo25 , utilizator 22:28, 15 Iulie 2012
in primul rand sa iti cauti alt prieten...

apoi suna la consulat sau ambasada, raporteaza situatia si asteapta un raspuns
da un alt prieten...o sa mi gasesc ...este cazul ,dar trebuie sa l scap de acolo...multumesc mult
vorbiti cu hotelul, platiti prin ordin de plata cazarea, trimiteti copie dupa ordinul de plata la el, la politie, la parchet la tot ce se poate. sunt convins ca o sa-i dea drumul f repede.
problea este ,ca nu stiu unde este hotelul....nu stiu cum sa fac
multumesc mult....

Alte discuții în legătură

Am cumparat masina furata brunettzica brunettzica ma confrunt cu o problema grava si va rog sa ma ajutati prietenul meu a cumparat o masina din romania cu numere de italia,proprietarul a spus ca este totul in ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru furt in elvetia ContSters305403 ContSters305403 buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la ... (vezi toată discuția)
Problema foarte grava orianadiana orianadiana buna ziua, daca o persoana este acuzata de frauda cu carti de credit si este momentan in arest in polonia unde este tratat groaznic (primeste mancare doar ... (vezi toată discuția)