avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat in Viena
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat in Viena

buna....imi este rusine sa intreb ,dar asta este situatia...Prietenul meu a fost arestat in viena ,pt ca a fugit de la pensiune si nu a platit ..nu stiu de el nimic de 1 zi..ce sa fac??? il baga la inchisoare?/

Cel mai recent răspuns: Dingo25 , utilizator 22:28, 15 Iulie 2012
altfel ..cum sa fac????sa il gasesc
presupun ca a luat el legatura cu parintii sau cu cineva oricum !
Nu am luat legatura cu nimeni...nu stiu de unde sa ii iau.eram de 2 luni impreuna
NU STIU CE SA FAC???????
Stai relaxata. In astfel de cazuri cel mai probabil o sa il tina cateva zile in inchisoare dupa care daca va plati il vor elibera. Oricum, de dosar penal nu scapa si nu cred ca o sa il mai angajeze cineva prea curand cand ii vor vedea cazierul.

Cum a mai zis cineva aici, ar fi cazul sa iti cauti alt prieten.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat masina furata brunettzica brunettzica ma confrunt cu o problema grava si va rog sa ma ajutati prietenul meu a cumparat o masina din romania cu numere de italia,proprietarul a spus ca este totul in ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru furt in elvetia ContSters305403 ContSters305403 buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la ... (vezi toată discuția)
Arestat in viena doar_eu1980 doar_eu1980 Va salut! In luna mai am fost pentru un weekend in Viena cu un grup de prieteni. Intr-una din zile am hotarat sa ies pe strazile orasului cu bicicleta, asa ... (vezi toată discuția)