avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... serie caroserie neconforma
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

serie caroserie neconforma

buna ziua, la mine e vorba despre o masina inmatriculata RO cu numere de TM, pe care am cumparat-o anul trecut din ARAD printr-un intermediar, acum 2 saptamani merg sa ii fac RAR sa o transcriu pe mine...surpriza, RAR imi elibereaza un document pe care scrie "serie pansonata neconform" si imi zic ca masina e "naspa" si ca nu o pot inmatricula. Tin sa precizez ca nu e furata. Nimeni nu mi-a explicat ce si cum si de ce .....mi-au mai zis ca datele masinii sunt blocate
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 14 Iulie 2012
In astfel de situatii,RAT blocheaza numarul de inmatriculare in baza proprie de date ,care are drept consecinta imposibilitatea utilizarii autoturismului si restrictia de a mai circula pe drumurile publice
Contactati ex proprietarul pentru a clarifica daca asupra autoturismului au fost efectuate manevre neautorizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism retinut de politie zoso87 zoso87 Dupa cum spune si titlul, am aceasta problema: politia mi-a retinut masina. Cum s-a intamplat.... Am achizitionat un autoturism si am fost, ca tot omul, sa-l ... (vezi toată discuția)
Furt auto neo_35 neo_35 Am cumparat o masina inmatriculata in Romania care la prima vedere ar fi fost in regula cu toate actele necesare( carte , talon, factura fiscala, fisa de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)