buna ziua, la mine e vorba despre o masina inmatriculata RO cu numere de TM, pe care am cumparat-o anul trecut din ARAD printr-un intermediar, acum 2 saptamani merg sa ii fac RAR sa o transcriu pe mine...surpriza, RAR imi elibereaza un document pe care scrie "serie pansonata neconform" si imi zic ca masina e "naspa" si ca nu o pot inmatricula. Tin sa precizez ca nu e furata. Nimeni nu mi-a explicat ce si cum si de ce .....mi-au mai zis ca datele masinii sunt blocate
In astfel de situatii,RAT blocheaza numarul de inmatriculare in baza proprie de date ,care are drept consecinta imposibilitatea utilizarii autoturismului si restrictia de a mai circula pe drumurile publice
Contactati ex proprietarul pentru a clarifica daca asupra autoturismului au fost efectuate manevre neautorizate
Furt auto
neo_35
Am cumparat o masina inmatriculata in Romania care la prima vedere ar fi fost in regula cu toate actele necesare( carte , talon, factura fiscala, fisa de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina
rares85
Buna ziua
Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)