avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rectificare TDP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rectificare TDP

buna seara
am constatat ca in tdp -ul parintilor a fost trecut eronat o suprafata de teren
am discutat cu primarul si este de acord sa ma ajute in instanta
va rog sa ma ajutati cu un model actiune rectificare titlu de proprietate actiune care sa vina din partea primarului
multumesc
De ce nu faceti indreptarea de eroare materiala pe cale administrativa? Mai ales ca primarul va si sprijina. Primarul pe baza actelor dvs. , ale parintilor, in baza unei hotarari a consiliului local trimite titlul la prefectura si prefectura opereaza asupra erorii.
Puteti sa depuneti si in instanta o actiune pe motivul indreptarii erorii materiale, dar va costa si timp si probabil bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in anulare/ modificarea/ constatarea nulitatii titlului de proprietate Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. S-a emis un titlu de proprietate in baza Legii 18/1991. Ulterior se constata de catre Comisia Locala de fond funciar ca una dintre parcelele ... (vezi toată discuția)
Publicarea anularii tp de catre primarie MiticaMustata MiticaMustata Buna ziua! Va rog sa-mi spuneți unde găsesc publicata de către primărie anularea unui titlu de proprietate. TP a fost eliberat greșit (în 1991) - ... (vezi toată discuția)
Eroare in titlul de proprietate dupa iesirea din indiviziune!!!!! giani62 giani62 Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a ... (vezi toată discuția)